Despre noi

Bine ai venit acasă!

Restaurant Chiken Staff  a luat ființă din dragoste pentru mâncarea bună. O călătorie de 17 de ani care porneşte din dorinta noastra de a oferi un loc unde sa te simti acasa atunci cand vrei sa iesi din cotidian. Ne diferențiază gustul bun al mâncărurilor ca acasă și prospețimea ingredientelor folosite. Meniul nostru ne reflectă convingerea că sănătatea este un rezultat a ceea ce mâncăm.

Motto-ul nostru este Oferim mâncare cu suflet” deoarece vrem să readucem la viață, în domeniul culinar, sensul inițial al cuvântului sănătos.

Dacă ești în căutarea unui delivery în Bucuresti, care se diferențiază prin meniu, farmec și calitate, cu rețete irezistibile și arome naturale, te invităm la o incursiune în bucătăria noastră. Noi știm că adevărata desfătare apare după ce masa a luat sfârșit, de la o senzație la alta. Pe tine ce te inspiră?

1_despre_desktop
1_despre_mobile

Valorile noastre

Credem că transparența, în drumul spre succes, are un rol major, regăsindu-se atât în bucătăria noastră cât și în relațiile cu clienții si partenerii noștri.

Dorim să readucem la viață înțelesul inițial al cuvântului sănătos, mai ales în domeniul culinar.

Pasiunea pentru mâncarea bună ne-a adus aici și tot ea ne va fi camarad în prepararea fiecărui produs

Preparatele gătite în bucătăria noastră le consumăm atât noi cât și copiii noștri. Credem că un preparat culinar de calitate se poate naște doar din ingrediente proaspete și sănătoase.

Pentru noi, succesul se măsoară în mulțumirea celor care gustă preparatele bucătăriei noastre

Răspunsul poftelor tale!

Fiecare vizită este o experiență delicioasă a calității și gustului. Vizitează-ne pentru a experimenta un serviciu fără cursur, atenție la detalii și o măiestrie incomparabilă în tot ce vei vedea. Ingrediente naturale, o varietate unică și o prospețime fără rival dau naștere unei experiențe delicioase pentru care merită să revii în fiecare zi.

Pofta buna!

echipa-cs